(0)
e-mail: wachtwoord:
inloggen
registreren

product categorieën

Sets


Promo's en Specials


Overige producten

Sealed
   Boosters
   Boosterboxen
   Duel Decks
   From the Vault
   Overige
   Ultra Pro
   Fat Packs
   Commander

Accessoires
   Sleeves
   Deckboxen
   Playmats
   Dice
   Overige
   Binders

Spellen
   Munchkin
   Ascension
   999 Games
   White Goblin Games
   Fantasy Flight
   D&D
   Overige

1
2
3
4
5
6
7

Friday Night 31-3: Modern! (en draft)

Wegens gebrek aan interesse voor Standard hebben we besloten alle FNM's weer Modern te maken. Vanavond kan er ook gewoon gedraft worden en is voor de spelers die het willen ook Modern Masters draften mogelijk.


Mind vs. Might

Het nieuwe Duel Deck Mind vs Might is vanaf nu te bestellen op onze site. Zowel het complete deck als de losse kaarten. Bestellingen met deze producten mogen vanaf vrijdag 31 maart 2017 worden opgehaald.

Del Deck: http://www.magicunited.nl/…/1…/duel-decks-mind-vs-might.aspx
Losse Kaarten: http://www.magicunited.nl/nl/sets/219/mind-vs-might.aspxDice, dice and even more dice!

"You can never have too many Dice!"

Dobbelstenen zijn er in vele kleuren en maten. Wij hebben sinds kort ons aanbod enorm uitgebreid dus of je nu +1/+1 counters zoekt voor je token-deck, of het perfecte D&D setje zoekt voor je Elf Wizard, er valt genoeg te kiezen!

Voor alle D&D 7-Dobbelsteen setjes kijk hier, voor al onze dobbelstenen kijk hier.


Agenda korte termijn (voor de volledige agenda klik hier)

Problemen met inloggen via Chrome?

Wij hebben dat probleem zelf ook ondervonden. Als je eenmaal iets niet goed hebt opgeslagen in Chrome kom je in een soort "loop" terecht waar je niet echt meer uitkomt. Het opheffen van het onthouden van het wachtwoord voor de site biedt dan uitkomst. Meer uitleg kan je hier vinden.


De vernieuwde website van Magic United!

En daar zijn we dan. Totaal vernieuwd maar met dezelfde kwaliteit en service. Een nieuwe website. Nieuwe mogelijkheden, nieuwe opties en een fris nieuw uiterlijk. Meer betaalopties zoals Paypal en Ideal en zelfs betalen met storecredit behoort nu tot de mogelijkheden. En: de beste zoekengine in Magic-land :-).  Zo kun je bijvoorbeeld ook op creature type zoeken, of op afgekorte woorden. Als je bijvoorbeeld Drana, Liberator of Malakir zoekt volstaat het om: "Dra lib" als zoekterm te gebruiken, probeer het maar! Wij zijn in ieder geval superblij met alle veranderingen en hopen dat jij als gebruiker dat ook bent. Feedback krijgen we graag dus mochten er dingen zijn die je mist of die niet goed gaan: let us know. We hopen dat alles perfect werkt maar er kunnen hier en daar bugs zitten die we gemist hebben. Iedereen moet een nieuwe account aanmaken, je oude account bestaat niet meer. Veel plezier met de nieuwe site!

Aan de functionaliteit op mobiel en tablets wordt hard gewerkt. Bedankt voor alle feedback hierover!

Magic United

Nick Bresser
Martijn Klapwijk
Sander van Herwaarden
Martijn Korevaar