test
(0) checkout >
sets:

Sets


Promo's en Specials


Overige producten

Nieuwe Core 2020 Promo Packs!

Wizards of the coast is vanaf deze set gestopt met specifieke promo’s voor de verschillende events (FNM promo’s, Draft Weekend promo’s, Weekend promo’s). Hiervoor in de plaats krijgen we nu Promo Packs. Deze packs bevatten 4 kaarten:

--Een promo-stamped rare of mythic rare van de meest recente set.
--Een promo-stamped Standard-legal rare of mythic rare van een korte lijst, samengesteld door Magic's design studio. In 1 op de 4 packs is deze promo vervangen door een Alternate Art Japanse Planeswalker uit War of the Spark.
--Een alternate art basic land.
--Een speciale, seizoen-specifieke kaart met alternate art/alternate frame.

Ook zijn er foil packs waarbij alle kaarten foil zijn, de inhoud is nog steeds hetzelfde als hierboven genoemd. Nu krijg je als winkel per seizoen (per set) een bepaald aantal normale packs en een bepaald aantal foil promo packs. Het staat iedere winkel vrij om deze packs te verdelen over hun toernooien zoals ze zelf willen. Bij deze willen wij jullie informeren over hoe wij ze dit seizoen gaan verdelen:

Draft Weekend (13 juli): Per draftevent gaan er 3 promo packs in de prijzenpot.
Commander weekend (25 augustus): Bij dit event gaan er 6 promo packs in de prijzenpot.
Friday Night Magic(12-7 tm 27-9): Iedere week gaan er 3 promo packs en 1 foil promo pack in de prijzenpot.
Limited Dinsdagavond(16-7 tm 1-10): Iedere week gaan er 6 promo packs en 2 foil promo packs in de prijzenpot. Daarbuiten worden er ook 2 promo packs en 3 foil promo packs apart gehouden voor de top 5 van iedere ranking van 6 weken (Ranking 5 en Ranking 6)

We zullen proberen de winnaar(s) van de FNM en de dinsdagen een foil promo pack te geven, en de rest random te verdelen. In het geval van meer winnaars dan foil promo packs proberen we 2 promo packs weg te geven aan de extra winnaar(s). Dit gaat uiteraard afhankelijk zijn van opkomst en beschikbaarheid van de promo packs.

Let op, deze promo packs zijn een aanvulling op de normale prijzen bij deze toernooien, en die zullen ook niet worden aangepast dus het is echt een extraatje.
Dit is ook voor ons nieuw dus wij zullen dit seizoen gaan beoordelen of we tevreden zijn over de verdeling en of we daar volgend seizoen iets van aan moeten passen.