test
(0) checkout >
sets:

Sets


Promo's en Specials


Overige producten

1
2
3
Strixhaven: School of Mages! Nieuwe set én nieuwe Commander Decks! 

Prereleasepacks nú te bestellen; release ook 23-04!

Oftwel: Magic goes Harry Potter. 23-04 komt de nieuwe set met nieuwe mechanics, nieuwe commanders en nieuwe goodies voor wat je ook het liefste speelt in magic. Er zijn dit keer bij ons 3 verschillende boosterdozen te bestellen:

De oude en vertrouwde draft boosterdoos.
De nieuwere set boosterdoos, ook in het Japans te krijgen.
En voor de verzamelaar van specialere kaarten de collector boosterdoos.

Daarnaast zijn er ook weer bundles.

Aangezien wij geen winkel meer hebben kunnen wij geen prereleasepacks meer leveren een week voor de release. Maar we krijgen ze nog wel.Bestel ze hier 

Naast al het boosterdozen-geweld worden er ook 5 nieuwe commander decks uitgebracht. Die zijn los te koop of als complete set. Ook hiervan is de releasedatum 23-04. Je vindt de commander decks hier.

Release datum van alle Strixhaven producten is 23-04. Bestellingen kunnen niet eerder opgehaald of verzonden worden.


Time Spiral Timeshifted singles online!

De singles van Time Spiral Remastered zijn nu te bestellen!


Secret Lair!

Er zijn weer nieuwe Secret Lairs uit! Of je nou van Squirrels houdt of van Bob Ross of toch gewoon een Damnation wilt met vette art: voor ieder wat wils. Bekijk ze hier!


Time Spiral Remastered

Een nieuw seizoen een "nieuwe" set: Time Spiral Remastered. Een complete reprint set met kaarten uit het hele Time Spiral block. Favorieten zoals Pact of Negation en Damnation. Daarnaast zit er in elke booster een alternate art kaart die niet uit het Time Spiral block komt zoals onder andere Ponder en Thoughtseize. Allemaal met pre-modern border. Dozen zijn tijdelijk uitverkocht maar worden rond 24 maart weer verwacht. Bestel de dozen hier.

Bestellingen kunnen opgehaald worden op het volgende adres, maar enkel na afspraak:

Magic United
Ossewei 95
3238 XM  Zwartewaal
info@magicunited.nl
06-55858230

Commander Collection: Green

Commander Collection: Green! Alternate Arts van Bane of Progress, Command Tower, Freyalise Llanowar's Fury, Omnath, Locus of Mana, Seedborn Muse, Sol Ring, Sylvan Library en Worldly Tutor.