test
(0) checkout >
sets:

product categorieën

Sets


Promo's en Specials


Overige producten

1
2
3
4
5
6
7

Hour of Devastation Singles!

De singles van Hour of Devastation zijn nu hier te orderen op onze website. Wederom hebben we er een loterij bij. Als je voor minimaal € 50,- aan Hour of Devastation singles besteld krijg je een lotnummer. Hour of Devastation Masterpieces tellen mee voor de verloting. De verloting is op 14 augustus. Maximaal 1 lot per persoon. Hierbij zijn de volgende prijzen te winnen:

4 Boosters Eternal Masters
4 Boosters Modern Masters 2017
8 Boosters Hour of Devastation
8 Boosters Hour of Devastation
1 Bundle Hour of Devastation

Veel bestelplezier!

Commander Anthology

Een combinatie van 4 decks uit de afgelopen jaren Commander sets:
- Heavenly Inferno
- Plunder the Graves
- Guided by Nature
- Evasive Manouvers
Inclusief 4 deckboxen, 4 gespecialiseerde draaibare lifecounters en 80 tokens in een fraaie opbergdoos.
Kan direct uit de doos gespeeld worden dus verzamel je vrienden en ga ervoor!

Klik hier om te bestellen!


Friday Night: Modern en draft

Wegens gebrek aan interesse voor Standard hebben we besloten alle FNM's weer Modern en Boosterdraft te maken. Commander, Legacy en Standard spelers zijn natuurlijk ook van harte welkom om gewoon voor de lol te spelen!

Dice, dice and even more dice!

"You can never have too many Dice!"

Dobbelstenen zijn er in vele kleuren en maten. Wij hebben sinds kort ons aanbod enorm uitgebreid dus of je nu +1/+1 counters zoekt voor je token-deck, of het perfecte D&D setje zoekt voor je Elf Wizard, er valt genoeg te kiezen! Voor alle D&D 7-Dobbelsteen setjes kijk hier, voor al onze dobbelstenen kijk hier.

Agenda korte termijn (voor de volledige agenda klik hier)


Wij hebben dat probleem zelf ook ondervonden. Als je eenmaal iets niet goed hebt opgeslagen in Chrome kom je in een soort "loop" terecht waar je niet echt meer uitkomt. Het opheffen van het onthouden van het wachtwoord voor de site biedt dan uitkomst. Meer uitleg kan je hier vinden.


De vernieuwde website van Magic United!

En daar zijn we dan. Totaal vernieuwd maar met dezelfde kwaliteit en service. Een nieuwe website. Nieuwe mogelijkheden, nieuwe opties en een fris nieuw uiterlijk. Meer betaalopties zoals Paypal en Ideal en zelfs betalen met storecredit behoort nu tot de mogelijkheden. En: de beste zoekengine in Magic-land :-).  Zo kun je bijvoorbeeld ook op creature type zoeken, of op afgekorte woorden. Als je bijvoorbeeld Drana, Liberator of Malakir zoekt volstaat het om: "Dra lib" als zoekterm te gebruiken, probeer het maar! Wij zijn in ieder geval superblij met alle veranderingen en hopen dat jij als gebruiker dat ook bent. Feedback krijgen we graag dus mochten er dingen zijn die je mist of die niet goed gaan: let us know. We hopen dat alles perfect werkt maar er kunnen hier en daar bugs zitten die we gemist hebben. Iedereen moet een nieuwe account aanmaken, je oude account bestaat niet meer. Veel plezier met de nieuwe site!

Aan de functionaliteit op mobiel en tablets wordt hard gewerkt. Bedankt voor alle feedback hierover!

Magic United

Nick Bresser
Martijn Klapwijk
Sander van Herwaarden
Martijn Korevaar