test
(0) checkout >
sets:

Sets


Promo's en Specials


Overige producten

1
2
3
4
5
6
Ophalen van bestellingen alleen via afspraak! 

Nog even ter herinnering: ophalen van gemaakte bestellingen is alleen mogelijk via afspraak en het liefste via Whatsapp (06-55858230). Dit omdat we regelmatig niet aanwezig zijn ivm met opkopen verzamelingen en andere inkopen.

Ravnica Cluedo Editie!

De Ravnica Cluedo editie is een mix tussen Magic en Cluedo in de vorm van een spel met 8 boosters. Vanaf nu verkrijgbaar. Je vindt het hier.


Murders at Karlov Manor

Net bekomen van Ravnica Remastered? Mooi, de volgende set komt eraan! Speel detective met de kaarten uit de nieuwe set: Muders at Karlov Mansion! Voorlopig zijn de sealed producten te bestellen, de losse kaarten volgen spoedig.

Één ding is er veranderd: er zijn geen Draft of Set boosters meer, alleen nog Play Boosters. De nieuwe booster is een combinatie van de oude 2 maar wel te gebruiken om te draften.


Ravnica Remastered

Een nieuwe Remastered set, terug naar Ravnica! Alle Shocklands en all-time favorites zoals Chord of Calling en Birds of Paradise. Bestelde kaarten en sealed producten kunnen niet eerder dan 12 januari opgehaald of verzonden worden. Losse kaarten vind je hier!


Secret Lair singles

Secret Lair kaarten. Mooi, freaky of gewoon fantastisch. Bekende kaarten in een nieuwe jasje. Wat te denken van de schitterende Full Text Basics! Dus niet de Full Art Basics maar het compleet tegenovergestelde. Bekijk onze secret lair kaarten hier!Magic United
Ossewei 95
3238 XM  Zwartewaal
info@magicunited.nl
06-55858230 (berichten via Whatsapp hebben de voorkeur boven bellen)