test
(0) checkout >
sets:

Sets


Promo's en Specials


Overige producten

1
Accesoires Actie

Door de enorme drukte in de winkel hebben we tijdelijk de accesoires van de website gehaald. Deze zijn in de winkel nog steed verkrijgbaar en de actie loopt nog gewoon door.

Winkel Magic United voorgoed dicht (maar de website blijft!)

Met pijn in het hart heb ik de beslissing genomen om  per 1 december te stoppen met de winkel. De website zal blijven bestaan maar niet meer opereren vanuit Rotterdam. Allereerst wil ik Nick, Sander en Martijn bedanken voor hun onaflatende inzet, trouw en vriendschap. Daarnaast wil ik alle klanten enorm bedanken voor alle lol, steun en leuke momenten in de afgelopen 10 jaar.

In de winkel zal er vanaf 23 oktober een uitverkoop zijn van accesoires (sleeves, deckboxen, playmatten, dobbelstenen): alles 50 % korting.

Ophaalbestellingen kunnen tot en met 30 november opgehaald worden. Niet opgehaalde bestellingen worden na die tijd teruggeboekt.

Website-klanten kunnen in de laatste weken van december enige vertraging verwachten in het afhandelen van de bestellingen in verband met de verhuizing van de operatie en natuurlijk de jaarlijkse drukt bij PostNl.

Martijn Korevaar.Toernooiagenda geschrapt

In verband met de nieuwe maatregelen. Hebben wij besloten alle evenementen die nog op de agenda staan te cancellen.

Regels omtrent mondkapjes

Vanaf 15-10-2020 hebben wij de regel in de winkel om een mondkapje te dragen gedurende het hele bezoek. Dit geldt ook voor toernooien uiteraard.

Vrijdagavond gesloten tot nader order

Tot nader order is Magic United op avonden gesloten.