test
(0) checkout >
sets:

Sets


Promo's en Specials


Overige producten

1
2
3
4
5

Vertraging bestellingen.

Door grote drukte bij de post vanwege Black Friday, Cyber monday, Sinterklaas en Kerst heeft PostNL erg veel moeite om onze bestellingen op tijd te bezorgen. Wij doen zoals altijd ons best om ze zo snel mogelijk te verzenden maar hier hebben wij geen invloed op. Zorg dus dat je bijtijds besteld en heb geduld, het is onderweg!

Ultimate Masters losse kaarten voorverkoop!

De singles van Ultimate Masters zijn nu voor te bestellen. De allerbeste kaarten uit de historie van Magic the Gathering in één set. Snapcaster Mage, Liliana of the Veil, Tamogoyf, Karn Liberated en de lijst gaat door en door.

Ultimate Masters!

Wat een set! Ultimate Masters doet zijn naam eer aan. De allerbeste kaarten uit de historie van Magic the Gathering in één set. Snapcaster Mage, Liliana of the Veil, Tamogoyf, Karn Liberated en de lijst gaat door en door. Daarnaast zit in elke boosterdoos een "Boxtopper". Een 1-kaart booster met daarin een Full-Art foil versie.


Magic the Gathering bij Één Vandaag

Heb je deze uitzending gemist dan kun je hem Hier terugkijken. Veel plezier!


Agenda korte termijn (voor de volledige agenda klik hier)

Problemen met inloggen via Chrome?

Wij hebben dat probleem zelf ook ondervonden. Als je eenmaal iets niet goed hebt opgeslagen in Chrome kom je in een soort "loop" terecht waar je niet echt meer uitkomt. Het opheffen van het onthouden van het wachtwoord voor de site biedt dan uitkomst. Meer uitleg kan je hier vinden.

Magic United

Nick Bresser
Martijn Klapwijk
Sander van Herwaarden
Martijn Korevaar