test
(0) checkout >
sets:

Sets


Promo's en Specials


Overige producten

1
2
3
4
5
6
7

Dominaria Singles!

De singles van de set Dominaria staat op onze site. Ze kunnen vanaf vrijdag 27-04 worden opgehaald of worden verzonden. De foils zullen waarschijnlijk richting de releasedatum volgen maar we houden jullie daarvan op de hoogte. Succes met bestellen!

Dominaria Preorders!

Dominaria is de volgende nieuwe set van Magic the Gathering en beloofd een geweldige set te worden. Je kunt vanaf nu de sealed Producten van Dominaria voorbestellen op onze site voor gereduceerd tarief. Let op deze producten mogen pas vanaf 27 april worden opgehaald en/of verzonden.

Hier is wel een uitzondering op dit keer. De boosterbox zal tijdens de prerelease (21 en 22 april) beschikbaar zijn voor de verkoop in de winkel. Per boosterdoos krijg je 1 Buy-a-box promo en wat nieuw is, is dat deze promo niet in de set zelf zit dus de enige manier om deze te krijgen is door een boosterbox te kopen. (op=op)

Producten:Nieuwe Producten:

Vanaf nu te bestellen op onze website, het nieuwe Duel deck: Elves vs. Inventors en de nieuwe standaard Challenger Decks. Get them while they're hot!

Duel Deck:

Elves vs. Inventors


Masters 25!

Klik hier om de losse kaarten te bestellen.

B

oosterbox 
Agenda korte termijn (voor de volledige agenda klik hier)

Problemen met inloggen via Chrome?

Wij hebben dat probleem zelf ook ondervonden. Als je eenmaal iets niet goed hebt opgeslagen in Chrome kom je in een soort "loop" terecht waar je niet echt meer uitkomt. Het opheffen van het onthouden van het wachtwoord voor de site biedt dan uitkomst. Meer uitleg kan je hier vinden.

Magic United

Nick Bresser
Martijn Klapwijk
Sander van Herwaarden
Martijn Korevaar